![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
Azizam be man pm bedid nemone baraton befrestam
2021-09-28 01:45:00
ممنونم
2021-09-28 01:47:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مشغول به کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
آقا ۴۰ سال و آقا۴۵ سال متاهل چقدر شانس ویزا برای ویزای تحصیلی دارن؟۴۰ ساله لیسانس عمران فارق تحصیل ۹۷ و ۴۵ ساله از زمانی که مهندسی مکانیکشو گرفته در ایران خودرو مشغول به کار بوده
2021-08-31 23:47:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
ی سوالی دارم اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم من در یک شرکت مشغول به کار بودم حدود ۵ سال، ولی این شرکت فقط ۲ ساله که مجوز گرفتن و ثبت شدن (۳ سال قبل رو بدون ثبت کردن اسم شرکت فعالیت می کردن) حالا من سابقه کاریم رو از این شرکت چقدر بگیرم؟ ۵ سال یا ۲ سال؟
2021-09-01 04:21:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
من لیسانس حسابداری دارم و امسال تو رشته ادبیات زبان انگلیسی مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم گپ تحصیلی ۴ ساله هم دارم البته اون موقع مشغول به کار بودم، بنظرتون توچه رشته ای دنبال پذیرش باشم که شانس بیشتری داشته باشم ممنون میشم
2021-09-06 15:06:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:10:00 #Canada [اشتغال به کار] ویزا
کسی که با ویزای کاری میاد کانادا و مشغول به کار میشه، برای رسیدن به اقامت دائم اگر بخواد در برنامه مهاجرتی استانی شرکت کنه به هدف اینکه امتیازش رو برای اکسپرس انتری استفاده کنه، آیا اون کاری که داره رو به عنوان جاب آفر می تونه استفاده کنه و امتیازشو بگیره؟
2021-09-20 12:44:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
جواب این سوال را کدام انتخاب کنم با توجه به اینکه خودم بعنوان دانشجو عازمم و همسرم قصد دارد در آنجا مشغول به کار شود؟ Why is your family member visiting Canada?
2021-10-03 17:47:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada
لطفا اگر کسی میتونه یه چند تا سوال درباره هایپر لینک و بوکمارک کردن دارم ، ممنون میشم راهنماییم کنه و کمکم کنه
2021-09-09 08:54:00 #Canada